Länge leve Utah

Utah, denna underbara delstat där det kanske inte alls så genomtänkta förslaget att kriminallisera missfall har lagts fram. Ca 80% av innevånarna i Utah är mormoner så det kanske inte är så konstigt. Mormoner verkar vara ett gäng fundamentala skitstövlar som på nått jävla vänster lyckats applicera deras osunda religontänk in i politiken.

 

Men tack och lov så är inte alla lagar i Utah så idiotiska som missfallslagen.

 

Utah har faktiskt en mängd bra lagar också. Se här bara, det är tex olagligt att inte dricka mjölk. Rena paradiset för mjölkbönder, och om du är laktosintolerant så är det ingen som tvingar dig att stanna.

 

Sen behöver man inte oroa sig över katastofer i Utah, vet ni varför? Av den simpla anledningen att det är olagligt att orsaka en katastrof i Utah. Den lagen kan ha koppling till en annan lag i Utah som säger att det är olagligt att ha sex i en ambulans, vilket är bra. Och om paret som idkar samlag åker dit så smäller det hårdast för kvinnan i dramat då hon blir uthängd i den lokala tidningen som straff, och skvaller är ju humanitärt och bra i alla dess former.

 

Varför hängs inte männen ut undrar ni? Den frågan ställde sig många kvinnor i Utah också så därför stiftades en ny lag som kompensation. Den lagen säger att mannen i ett förhållande är ansvarig för kvinnans kriminella handlingar så länge dom är i närheten av varandra. Helt ok kompensation.

 

Valfiskare i Utah ställs dock inför lite problem då det är helt olagligt att fiska val. Att närmaste hav ligger väldigt nära Utah, sisådär 90mil bort har mormorerna inte glömt, nej nej. För att  säkerhetsställa omöjligheten att nå fram till havet med ett fiskespö och för att ta död på den sista tillstymelsen till valfiske som aldrig existerat så har dom fläskat upp en lag som säger att det är olagligt att fiska från en hästrygg.

 

Som Utah bo går alldelles utmärkt att ha ett kärnvapen i sin ägo, MEN man får inte under några omständigheter detonera kärnvapnet i fråga, och vips så var kärnvapenfrågan löst snabbare än Obama kan komma upp i falsett.

 

Kvinnor får ej svära.

När man fyllt 50 så är det fritt fram att gifta sig med sin kusin.

Man får inte bära intrumentet fiol i en papperspåse i allmänheten.

Snorungar som kastar snöboll får en bot på 50 dollar.

Apotekare får inte sälja krut till folk som har ont i huvudet.?

 

Ja herre min mormon, listan på bra lagar är lång.

Så snälla ni, döm inte Utah över en spottstyver som missfallslagen.

 

Länge leve Utah

 

För Frank Magazine

- Mattias Eliasson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0